Werkplaats

Onze nieuwe werkplaats is voorzien van 5 hefbruggen en wij beschikken over de nieuwste apparatuur. Wanneer wij uw auto voorzien van een onderhoudsbeurt, wordt er onder andere gekeken naar de werking van de motor en de staat van de veiligheidssystemen, zoals de remmen. De olie verversen en het oliefilter vervangen staat bovenaan de lijst, om goede smering van de motor te kunnen garanderen. Als het nodig blijkt, vervangen we bijvoorbeeld ook het luchtfilter en de bougies. We controleren op overige vloeistoffen zoals koel- en remvloeistof en vullen deze bij waar nodig. Uiteraard controleren we de verlichting en de staat van de autobanden.
Alle automerken zijn bij ons welkom voor keuringen, regulier onderhoud en reparatie.

Aircoservice 

Het is verstandig om uw airco elk jaar door ons te laten nakijken en om het jaar te laten bijvullen. Het maakt voor een airco niet uit of deze veel of weinig gebruikt wordt; regelmatig onderhoud voorkomt onvoorziene, grote uitgaven. Enkel wanneer uw airco goed onderhouden en schoon is, zal deze optimaal functioneren en heeft u er maximaal plezier van.


Wagenpark onderhoud

Als ondernemer hebt u het al druk genoeg. De zorg voor uw wagenpark, ongeacht de omvang, laat u daarom het liefst over aan een deskundige specialist. Van het uitlezen van het storingsgeheugen van uw bestelwagen tot het periodiek onderhoud en reparaties; al deze zaken neemt RVDH Autoservice u graag uit handen. Uiteraard verzorgen we daarbij ook alle keuringen.


APK Keuringen

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring. Hierbij kijken wij of uw personenauto of bestelbus aan de vereiste veiligheids- en milieueisen voldoet. We controleren uw voertuig op technische aspecten voor de verkeersveiligheid en de duurzaamheid om het milieu minder te belasten. Als uw personenauto of bestelbus APK-plichtig is, kan rondrijden zonder een geldige APK u een fikse boete opleveren. Wanneer u al eerder een APK-keuring heeft laten doen voor uw huidige auto, heeft u een vervaldatum meegekregen. Heeft u een nieuw voertuig? Bekijk dan in het APK-keuringsschema wanneer u de auto voor het eerst moet laten controleren. Let op: wanneer de brandstof van de auto verandert, kan dit invloed hebben op de datum van de APK-keuring.

Lees verder


Onderhoud en reparaties

Niets zo vervelend als een auto die u in de steek laat. Om dit te voorkomen is onderhoud heel belangrijk. Een goed onderhouden auto levert bij inruil meer op en is veel gemakkelijker te verkopen. Wij helpen u graag bij het onderhouden en repareren van uw auto. Onderhoud en reparaties kunnen wij onder andere uitvoeren voor:


Bandenservice 

Uiteraard wilt u uw autobanden in topconditie houden; ze zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt. Dit doet u door uw autobanden het juiste onderhoud te geven. Door op tijd te zorgen voor het juiste onderhoud aan uw autobanden, rijdt u niet alleen veiliger en comfortabeler, maar bespaart u ook geld doordat u minder snel aan nieuwe banden toe bent. Eén van de belangrijkste dingen die u zelf kunt doen, is het regelmatig controleren van de bandenspanning. Door de banden goed op spanning te houden, slijten ze minder snel en verbruiken ze minder brandstof. De onderstaande werkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen:


Schadeherstel

Heeft uw auto schade? Laat dit dan snel en vakkundig door ons herstellen. Behoud de waarde van uw auto en laat deze schade vakkundig repareren. Zelfs voor de kleinste schadegevallen is het slim om dit door ons te laten controleren, zodat uw personenauto of bestelbus zo snel mogelijk weer netjes en schadevrij de weg op kan.


Glasreparatie

Schade of een sterretje in uw voorruit? Heel vervelend, vooral als de schade precies in uw zicht valt. Wij raden altijd aan om uw ruit zo snel mogelijk te laten repareren. Een klein sterretje kan zomaar doorscheuren door bijvoorbeeld temperatuurswisselingen. Dit kan al snel zorgen voor onveilige situaties. Het zicht is minder en de voorruit draagt niet meer bij aan de stevigheid van de carrosserie. Hoe sneller de reparatie, hoe sneller u weer veilig de weg op kunt. 


Aanhangeronderhoud

Regelmatig onderweg met de aanhanger voor hobby of werk? Lekker op vakantie en een stevig aantal uren rijden naar uw bestemming voor de boeg? Natuurlijk wilt u altijd comfortabel en zorgeloos de weg op kunnen. Rijd ontspannen met een veilige, goed onderhouden aanhanger. Wij adviseren om ieder jaar uw aanhanger door ons te na te laten kijken, zodat u zeker weet dat deze in uitstekende conditie is. Wij verzorgen graag voor u het onderhoud, eventuele reparaties en de keuring van uw aanhanger.


Alarminbouw

Tegenwoordig gaan autodieven of vandalen steeds geraffineerder en gewelddadiger te werk. Niet enkel de allerduurste auto’s, maar ook de goedkopere zijn steeds vaker doelwit van diefstal of vernieling. Wilt u ook een alarm laten inbouwen om aan de verzekeringseisen te voldoen of omdat u graag zuinig bent op uw auto? Wij kunnen zorgdragen voor een professionele montage en technische ondersteuning op het gebied van alarmsystemen en voertuigvolgsystemen. Uiteraard krijgt u de veiligheidscertificaten na montage mee naar huis. 


Reclamebestickering en carwrapping

Wilt u uw auto verfraaien en een persoonlijke tint geven? Vraag dan eens naar onze professionele mogelijkheden op het gebied van carwrapping (inpakken) of striping (bestrepen). Daarnaast is reclamebestickering mogelijk, van enkele sticker tot volledige carwrap van uw personenauto of bestelbus.

Carwrapping tast de originele lak van uw auto niet aan. Sterker nog, het heeft een beschermende functie tegen steenslag, krasjes en weersinvloeden. Doordat er wordt gewerkt met een speciaal soort lijm kan de carwrap op ieder gewenst moment worden verwijderd. Na de verwijdering van het vinyl is de originele lak nog precies zoals voor de carwrap: goed voor de restwaarde van uw auto!


Storingen uitlezen

Een foutcode in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van een storing: de ene storing kan de andere veroorzaken. Wij vinden ook het onderliggende probleem, en verhelpen dat graag zodat u veilig de weg op kunt. Wij maken gebruik van goede diagnoseapparatuur en -software. Hiermee lezen we alle merken en modellen auto’s snel uit en zorgen we voor passend onderhoud en herstel van het defect.


Kleine beurt

Regelmatig onderhoud aan uw auto zorgt ervoor dat de auto veilig blijft rijden en wordt eventuele slijtage op tijd gesignaleerd en verholpen. Tijdens een kleine beurt worden onder andere de volgende werkzaamheden verricht: olie verversen, oliefilter vervangen, interieurfilter vervangen, vloeistof op peil brengen, bandenspanning controleren, technische controle en het uitlezen van de controlesystemen.


Grote beurt

Regelmatig onderhoud aan uw auto zorgt ervoor dat de auto veilig blijft rijden en wordt eventuele slijtage op tijd gesignaleerd en verholpen. Tijdens een grote beurt worden onder andere de volgende werkzaamheden verricht: olie verversen, oliefilter vervangen, interieurfilter vervangen, vloeistof op peil brengen, bandenspanning controleren, technische controle, lucht- en brandstoffilter vervangen, bougie’s vervangen, remmen rondom reinigen en het uitlezen van de controlesystemen.

Als u ervoor kiest om uw auto voor een grote beurt aan te bieden, zijn de kosten voor de APK-keuring voor ons!


Lampen vervangen

Een lampje van uw auto kapot? Erg vervelend. Voor dit soort kleine reparaties kunt u gewoon bij ons langsrijden zonder vooraf een afspraak te maken. Even bellen van tevoren is natuurlijk ook mogelijk, als u zeker wilt weten dat u direct door ons wordt geholpen. Naast het vervangen van lampjes kunt u ook voor nieuwe autolampen bij ons terecht.


Zomer- & wintercheck

Is uw auto al helemaal zomer- of winterproof? Aan het begin van deze seizoenen is het goed om uw auto eens goed na te lopen; u wilt immers niet met autopech stilstaan. Wees de seizoenen voor: voordat de winter echt losbarst, moet uw auto klaar zijn om veilig en optimaal te presteren bij kou en sneeuw. Denk daarbij aan winterbanden, een nieuwe accu en vriesbestendige ruitenwisservloeistof. Voordat de zomer aanvangt, is het niet gek om de ruitenwisservloeistof te peilen en te controleren hoe het zit met de overige vloeistoffen en onderdelen: fijne vakantie!