APK Keuringen

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring. Hierbij kijken wij of uw personenauto of bestelbus aan de vereiste veiligheids- en milieueisen voldoet. We controleren uw voertuig op technische aspecten voor de verkeersveiligheid en de duurzaamheid om het milieu minder te belasten. Als uw personenauto of bestelbus APK-plichtig is, kan rondrijden zonder een geldige APK u een fikse boete opleveren. Wanneer u al eerder een APK-keuring heeft laten doen voor uw huidige auto, heeft u een vervaldatum meegekregen. Heeft u een nieuw voertuig? Bekijk dan in het APK-keuringsschema wanneer u de auto voor het eerst moet laten controleren. Let op: wanneer de brandstof van de auto verandert, kan dit invloed hebben op de datum van de APK-keuring.

Wanneer uw auto op een bepaalde datum de APK-keuring ondergaan heeft, blijft de kans op het nodige onderhoud van uw personenauto of bestelbus altijd aanwezig. Wilt u niet op het allerlaatste moment uw APK-keuring regelen? Geen probleem: u kunt uw voertuig al vanaf 2 maanden vóór de APK-vervaldatum opnieuw door ons laten keuren.
De nieuwe APK-vervaldatum blijft dan hetzelfde, u hoeft het voertuig de volgende keer dus niet 2 maanden eerder te keuren.

Wij werken enkel met door de RDW erkende keurmeesters en voorzien in het geval van goedkeuring of afkeuring altijd in een gedetailleerd keuringsrapport.

Vragen over apk keuringen?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op.
U kunt ons altijd bellen op 030 878 85 48 of mailen via info@rvdhautoservice.nl.